Rólunk

MOTTÓNK: "AZ ELÉGEDETT ÜGYFÉLNÉL JOBB REKLÁM NEM KELL!"

A LONDON-TRANSFER egy Londoni székhelyû, de  Magyar tulajdonban lévõ magánvállakozás. Azzal a szándékkal alapítottuk meg vállalkozásunkat 2009-ben, hogy a Londonba érkezõ magyar  túristák és itt élõ honfitársaink számára  egy teljes körû, megbízható, és minõségi szolgáltatást tudjunk  nyújtani versenyképes árakon, és ami a legfontosabb,  magyar nyelven. Szolgáltatásainkat igyekszünk  minél több olyan alkalmazással is bõvíteni amellyel emelni tudjuk annak színvonalát, hogy minél jobban elnyerjük utasaink elismerését.

AMIT NYÚJTUNK:

-  MEGBÍZHATÓSÁG
-  ELEGÁNS MEGJELENÉS
-  UDVARIAS ÉS SEGÍTÕKÉSZ SOFÕRÖK
-  PONTOS ÉRKEZÉS-INDULÁS
-  UTAZÁS ELÕTTI NAPON SMS ÉRTESÍTÉSA LONDON-TRANSFER egy Londoni székhelyû, de  Magyar tulajdonban lévõ magánvállakozás.

Azzal a szándékkal alapítottuk meg vállalkozásunkat 2009-ben, hogy a Londonba érkezõ magyar  túristák és itt élõ honfitársaink számára  egy teljes körû, megbízható, és minõségi szolgáltatást tudjunk  nyújtani versenyképes árakon, és ami a legfontosabb,  magyar nyelven. Szolgáltatásainkat igyekszünk  minél több olyan alkalmazással is bõvíteni amellyel emelni tudjuk annak színvonalát, hogy minél jobban elnyerjük utasaink elismerését.

 

Magyarul és angolul is beszélõ munkatársaink  kiváló helyismerettel,  és többéves  szakmai tapasztalattal rendelkeznek, mely a Londoni baloldali közlekedéshez  szinte nélkülözhetetlen. Munkatársaink kiválasztásánál fontos szempont volt a megbízhatóság és rátermettség. Számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink maximálisan meg legyenek elégedve az általunk nyújtott szolgáltatásokkal.