Reptéri Transzfer


Shared transzfer:

A LONDON-TRANSFER elsõdlegesen úgynevezett shared hotel-transzfer szolgáltatást nyújt utasai számára. Ez egy osztó-gyûjtõ transzfer szolgáltatás, amikor ugyanabban a jármûben több utas is utazhat egy idõben egymáshoz igazodva (ez esetben minden utas csak az általa elfoglalt helyért fizet) London és Luton, Stansted, Heathrow, vagy akár Gatwick airport között.  Az útvonal során a beszállás vagy a kiszállás sorrendjét minden esetben a sofõr határozza meg  a címek és az adott repülõtér közötti útvonal függvényében.

A Londoni repülõterekrõl való induláskor elõfordulhat rövidebb várakozási idõ (maximum 40 perc) a csomagfelvételtõl függõen, vagy ha az utasok több repülõgéprõl érkeznek. Kollégáink minden tõlük telhetõt megtesznek annak érdekében, hogy utasaik  maximális kényelemben és biztonságban, szolgáltatásunkkal megelégedve jussanak el bármely Londoni  hotelbe, magáncímre, vagy London repülõtereire. Hotel-transzfer szolgáltatásunk, az ön(ök) igényeihez igazítva a nap bármely szakában egész évben elérhetõ.

 

Privát transzfer:

Azon utasainknak akik nem szeretnének várakozni a többi utas érkezésére, vagy egyszerûen csak saját családtagjaikkal, baráti társaságukkal, netán üzleti partnereikkel szeretnének együtt utazni, lehetõség van privát hotel-transzfer igénylésére. Ebben az esetben az árképzés nem fõre hanem autóra történik. Privát hotel transzfer igényét a megrendeléskor a  megjegyzés rovatban minden esetben  fel kell tüntetni.

Értékeljen
minket